Word marketing franchiser

Hé hallo creatieveling, welkom in deze inspirerende kantine vol marketing. Hier kan je je opladen, even relaxen en contact maken met andere marketingspecialisten, maar vooral is het een plek waar je jezelf kunt zijn als ondernemer. Want weet je nog hoe de kantine was op school, of de sportkantine? De marketingkantine is precies zo’n plek. Hier wandel je relaxt binnen om vrij te praten over je bedrijf, je plannen, je dromen. Vertel ons waar jouw droom vandaan komt, en hoe ga jij stappen nemen om je bedrijf in groei en zichtbaarheid te vergroten.

Meer informatie

Jouw business in hogere versnelling

MarketingKantine is ervaren in alle soorten marketing. En richt zich op mid-grote opdrachtgevers die hun marketing graag makkelijk en zonder poespas geregeld willen hebben. Ze willen geen lange grote trajecten, ze vinden de directheid in uitleg en aanpak prettig, en we vertellen de opdrachtgevers zonder moeilijke marketingtermen hoe we resultaten bereiken. In deze kantine is geen plek voor poeha 😉

Met 30+ jaar marketingervaring weten wij feilloos hoe we opdrachtgevers vinden, kunnen ontzorgen en producties strategisch en tot in de puntjes realiseren. Met onze eigen handige werksystemen kan ook JIJ in snelle maar vooral ook goed stappen komen tot het perfecte marketingplan, of die ideale social media content strategie, juiste klant persona’s en natuurlijk is de hoofdmoot om te komen tot een geweldig onderscheidend en doelgericht creatief concept.

Want het mooie is… jij als creatief marketeer kan zó instappen in alle jaren marketingervaring. Jij kunt aanhaken bij de systemen die bewezen resultaat geven en jou als freelancer of reclamebureau naar een hoger niveau tillen. En je omzet idem dito. En het grote voordeel is, jij kan gewoon je eigen bedrijf blijven runnen zoals jij dat wenst en je naam aanhouden.

Ben jij de franchiser die wij zoeken? Lees meer!

Word lid van MarketingKantine

Wij bieden je een samenwerkingsvorm waarin jij kunt gebruik maken van onze systemen en marketingkennis, met daar bovenop nog heel veel meer voordelen.

InschrijvenInschrijven

Inkoopvoordeel

Voor cursussen, materialen, software etc.

Landelijke naamsbekendheid

Samenwerking met vaste groepsleden

Gebruikmaken van werksystemen

Gezamelijk opdrachten binnen halen

Inspirerende en vooral gezellige bijeenkomsten

Lekker sparren wanneer jij daar behoefte aan hebt

Een online platform voor nieuwe opdrachten en onderlinge chats

TIPS & TRICKS ONTVANGEN?

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen!

Ben jij klaar voor meer zekerheid in je marketingbusiness?

Wij werken niet zomaar met iedereen, want als lid van MarketingKantine kom je bij de familie en zorgen we voor elkaar. Tik jij onderstaande boxen aan?

Kwaliteiten

lekker spontaan en ondernemend, jij wil echt verder.

Breed marketing

dus zowel advies als design en wellicht iets met online of social.

Zelfstandige

bent eenpitter of hebt een klein team

Groeien

Je bent bereid te blijven ontwikkelen

Meld je nu GRATIS aan bij de MarketingKantine of download het informatiedocument

Ontdek alle voordelen voor jou