Marketing is mensenwerk

Hallo Kitty hier. Of KIT voor hen die me beter kennen… 🙂 Het is mijn dagelijks doel het beste in jezelf naar boven te halen. Je mag excelleren. Je mag jezelf klopje op de schouder geven. Je doet het goed. Zelfs als je fouten maakt. Onderscheid je van anderen. Wat is jouw unieke kern? Groei daaruit!

Waar heb ik die wijsheid vandaan?  Tja, als je 11 jaar landelijk marketingbeleid hebt bedacht en dagelijks geregeld voor een retailorganisatie met ruim 500 winkels dan steek je wel wat op. Met name de wijze waarop ondernemers hun winkel(s) runnen, de dagelijkse struggle om die deurbel te horen rinkelen. Samen hebben we de schouders eronder gezet. De grote lijnen uitgezet en de details continue blijven verbeteren.

M’n wieg stond bij een reclamebureau. Waar ik ontwerp en reclameproducties realiseeerde voor klanten als Hewlett Packard, Diergaarde Blijdorp, Jaarbeurs Utrecht en m’n vaste klant Hunkemoller. Een hoge lat als vliegende start. Maar ik heb er zo ongelooflijk veel geleerd. En tot op de dag van vandaag leg ik die lat voor mezelf hoog. En voor jou. Zodat je de betere versie van jezelf wordt.

Wat ik ben? Nou ik ben in ieder geval lastig in een hokje te duwen. Omdat ik dat ook gewoon niet wil. Omdat ik het totale marketingvak een grote uitdaging vindt. En ALLE facetten wil bevatten. Het totale plaatje wil ik overzien. Ik wil echt niet meer anders. Maar je mag me marketingadviseur, marketingmanager, reclamecoordinator, reclamedame of energiebal noemen.

Oh, en ik zeg meestal de dingen recht voor z’n raap en eerlijk. Dat kan soms als direct en confronterend worden beschouwd, maar heb jij niet meer aan eerlijkheid en minder aan urenlang naar je mond praten?

Mijn kracht. Ik kan IN de huid kruipen van je klant. Ik DENK als je klant. En kan dus snel schakelen over hoe je boodschap goed aankomt. En kijk kritisch naar alle klantcontact momenten die er nu zijn. En adviseer je welke verbeteringen aangebracht kunnen worden. Mijn blik op jouw business is anders dan hoe jij die zelf hebt. Ik kijk namelijk van buitenaf. En vertaal het naar duidelijk marketingadvies.

Ik laat me ieder moment van de dag inspireren. Kijk om je heen. Zie de kleuren. Ruik het gebakken brood en hoor die merel in de boom. Leef. En zie hoe mensen zich daartussen begeven. Hun gedrag. Hoe ze beïnvloed worden in hun keuzes. Ieders triggerpoints, passie en inzet voor de dingen die zij belangrijk vinden. Marketing is communicatie. Communicatie is menselijk. Is emotie. Ik kijk naar kunst en design, materialen, kleuren en motieven. Want alles om je heen communiceert. Alles om je heen heeft een verhaal. Vertelt een verhaal. Zet je er voor open.

Wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen? Ik haal jouw kracht naar buiten. En zet van daaruit de rode draad uit. Het is het onderscheidende element dat alleen bij jou en jouw bedrijf past. En het is vrijwel niet te copieren door je concurrenten. Simpelweg omdat jij en je bedrijf daarin uniek zijn. Ik weet hoe ik die meerwaarde kan omzetten naar omzetmakende reclamecampagnes.

Samen met mij zet je je marketingbeleid helder neer. En hangen we daar mooie reclameproducties aan. Zodat je klanten en fans maakt. Van jou en je bedrijf. Wanneer heb je tijd? Ik zit er klaar voor hoor 😉

Groet, KIT

over kitty

Laat jezelf van je mooiste kant zien en groei. Iedere dag.

Kitty SluysMarketingKantine juf
koffie voor advies

Vraag aan jou: ben je op dit moment teveel tijd kwijt aan acquisitie, je sales en marketingdingetjes regelen?

STOP daarmee. START met dingen doen waar je goed in bent. JIJ blijft aan regie, maar je zult merken dat je meer tijd overhoudt voor je core-business. Wij helpen je met neerzetten van een doordacht marketingbeleid en dagelijkse reclameproducties. GROEI met je bedrijf. GROEI zelf. Kom je kennis met ons maken? > Kies hier je advies-pakket