Skip to main content

Wij raken je kijker, door beeld, beweging en muziek.

Hogere 'leuk' factor en meer interactie. Bekijk hieronder onze showreel.

Activatie video’s die aanzetten tot actie!

Beslissingen worden in een split second genomen. Jouw imago en brandverhaal mag lekker 'bekken'. En je wil je fans blijven vasthouden. Wij maken video's die aanzetten tot actie, met fun en snelheid erin. Perfect als serie op social media.

Animaties die opvallen!

Animaties pakken direct de aandacht. Wij zijn een kei in logo animaties en special effects. Animaties zijn ideaal om snel iets te verduidelijken. Binnen enkele seconden is jouw boodschap overgebracht. Op een toffe manier.

Documentaires voor diepere verhalen

Even rust tussen het geweld. Ruimte voor je verhaal. In prachtige shots en easy flow nemen we de tijd om de kijker mee te nemen in je wereld. Laat je bedrijfsmissie transparant zien.

Connect je merk met je doelgroep

Korte video’s die activeren

Zet je klanten AAN. In een serie van enkele korte video’s zorgen dit type video’s voor fun en fans. Perfect voor social media stories, Instagram, Facebook, LinkedIN, YouTube en Pinterest. We komen met een creatief voorstel dat inhaakt op je activatie doel midden in je doelgroep. We werken dit uit tot een vast ‘format’ in de juiste look & feel, taalgebruik en design. We shooten alle beelden zelf, op locatie of in de studio. Met of zonder modellen, visagie, stylisten… het kan niet gek genoeg voor ons.

Zie ons werk voor:

 • foodmarketing video’s barbecue merk NOT JUST BBQ
 • internationaal videomarketing speelgoed merk TAYUMO
 • narrow casting instore video’s HOTTUBS & SPA/SPORTMIND
 • zakelijke internationale videomarketing WSI-MODELS
 • activatie nieuw model introductie video TOYOTA
Korte aandachtscurve, vooral bij jongeren

Vertel het kort en fun in een toffe animatie

We maken meerdere soorten maatwerk animaties. Het resultaat is voor gebruik in video’s, presentaties, op websites of social media. Grofweg zijn ze in te delen in:

 • Logo animaties met effecten, gemiddeld zo’n 20 seconden. Ideaal als start/einde van film of presentatie.
 • Bewegende animaties van foto’s en videobeelden. Ze vertellen in max 60 seconden het verhaal.
 • Infomercials. In geanimeerde illustraties en beelden leggen we iets uit. Variabele lengte.

Zie hiernaast en in onze portfolio onze vele varianten.

We nemen je kijker mee

Mooie verhalen mogen best aandacht krijgen

Geloof in de kracht van SLOW VIDEO. Het hele leven is al gehaast, sommige verhalen mogen gezien worden. En dan nemen we de tijd. Onze documentaires laten de ziel van een verhaal zien, nemen de kijker mee in het verhaal. Deze vorm van video is opgebouwd uit emotionele lagen  en zijn weldoordacht, omdat je graag wil dat de aandacht van de kijker blijft. Dat je verder wilt blijven kijken.

Na een voorgesprek komen we met een een grote lijn van het verhaal. Daarna duiken we in details en presenteren we een storyboard. Camera hoeken, teksten, belichten en samenkomen van alle elementen wordt allemaal in deze fase uitgedacht. Daarna is het veel aandacht geven aan casting, teksten voorbereiden, planning voor locatie en alle partijen die nodig zijn voor de film bijeen brengen. Een docu vergt veel voorwerk, veel shoots, tussen shots en uren aan filmmateriaal. En het is het allemaal waard. Echt waar. Want we maken een pareltje.

Enkele pareltjes  (vinden wij, hopen jij ook…):

 • Nederlandse bedrijven in beeld voor SO DUTCHIE
 • al 10 jaar een goed doel naar ons hart STICHTING BLAUW

Een video kan je langere tijd inzetten, en de impact is groot. Vertel je unieke verhaal in prachtige, grappige, opvallende zelf opgenomen beeld en geluid. Met als doel inspiratie, verkoop of handige uitleg. Daag ons uit. Wij regelen alles, van creatief idee tot eindproductie en zelfs publicatie.
Hoge kwaliteit. Creatieve designs.

Videomarketing brengt je zichtbaarheid snel naar een hoger niveau!

Keuze uit shorts, video’s, animaties en documentaires. Klik hieronder

Ideaal voor meer volgers

6 korte video’s

Video scoort hoger op aandacht en interactie. We maken een maatwerk creatief concept in serie van 6 video’s (max 1 min) in 6 maanden.

€ 500/per maand

 

Aanrader

Animatie

 • Logo animaties met effecten.
 • Bewegende video/foto animaties.
 • Infomercials met geanimeerde illustraties en voice-over.

€ 600/vanaf

 

Toon de emotie

Bedrijf docu

Onze documentaires laten de ziel van je verhaal zien, nemen de kijker mee. Deze rustige vorm van video heeft emotionele lagen en veel details.

€ 2.500/vanaf